Hellefisk med appelsin
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hellefisken optøes, krydres med salt og hvid peber og dampes i vand eller hvidvin. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Avocadoerne deles, stenene fjernes, og kødet tages forsigtigt ud af skallerne (skallerne gemmes til serveringen).
Kødet skæres i terninger og dryppes med appelsinsaften. Avocadotern, fiskekødet, den groftskårene spinat og appelsinfileterne blandes forsigtigt og fyldes i avocadoskallerne. Dressing: Ingredienserne til dressingen piskes sammen og stilles koldt. Avocadoskallerne pyntes med dressing, sprødstegte baconskiver og frisk dild. |
|
Opskriften er vist 12528 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne