Hellefisk med appelsin

Hellefisk med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.fersk hellefisk (midterstykke)
 salt
 hvid peber
3 avocado
1 dl.appelsinsaft
300 g.helblandet, frisk spinat
2 appelsiner, pillet og skåret i fileter
6 skiverbacon
 
 Dressing:
2 dl.olie
1 dl.appelsinsaft
2 tsk.sukker
1 spsk.hvidvinseddike
0.5 tsk.reven citronskal
1-2 stænktabasco
0.5 tsk.gul sennepspulver
 salt
 
Opskrift:
Hellefisken optøes, krydres med salt og hvid peber og dampes i vand eller hvidvin. Fisken afkøles og deles i mindre stykker. Avocadoerne deles, stenene fjernes, og kødet tages forsigtigt ud af skallerne (skallerne gemmes til serveringen).

Kødet skæres i terninger og dryppes med appelsinsaften. Avocadotern, fiskekødet, den groftskårene spinat og appelsinfileterne blandes forsigtigt og fyldes i avocadoskallerne.

Dressing:
Ingredienserne til dressingen piskes sammen og stilles koldt. Avocadoskallerne pyntes med dressing, sprødstegte baconskiver og frisk dild.





karakterer:
Opskriften er vist 12528 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu