Lammeculotte med Mexicansk sauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Lammeculotte er udskåret af køllen, kødet er reelt og helt uden ben.
Rids culottens overflade let og gnid krydderierne godt ind i den. Snør den evt. let med en kødsnor. Smelt smørret i en gryde og brun kødet godt heri på alle sider. Hæld 1/2 dl vand ved, læg låg på og lad stegen simre mør i 30-35 min. Lad den hvile tildækket 5 min., før den skæres i skiver. Til saucen pilles og hakkes løgene fint. Fjern frøstol og kerner på peberfrugterne og hak ligeledes dem fint. Svits løg, peberfrugter og knust hvidløg i olien. Tilsæt tomater og krydderier og lad saucen koge svagt uden låg i mindst et kvarter. Den skal være pæn og tyk. Server saucen til kødet sammen med kogt bulgur eller ris. |
|
Opskriften er vist 21339 gange,
og udskrevet 808 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne