Lammeculotte med Mexicansk sauce

Lammeculotte med Mexicansk sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lammeculotte
1 spsk.tørret basilikum
 salt
 peber
25 g.smør
0.5 dl.vand
 
 Sauce:
2 rødløg
2 rødepeberfrugter
2 fedhvidløg
3 spsk.olie
2 dåserflåede tomater
0.5 spsk.chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lammeculotte er udskåret af køllen, kødet er reelt og helt uden ben.

Rids culottens overflade let og gnid krydderierne godt ind i den. Snør den evt. let med en kødsnor. Smelt smørret i en gryde og brun kødet godt heri på alle sider. Hæld 1/2 dl vand ved, læg låg på og lad stegen simre mør i 30-35 min. Lad den hvile tildækket 5 min., før den skæres i skiver.

Til saucen pilles og hakkes løgene fint. Fjern frøstol og kerner på peberfrugterne og hak ligeledes dem fint. Svits løg, peberfrugter og knust hvidløg i olien. Tilsæt tomater og krydderier og lad saucen koge svagt uden låg i mindst et kvarter. Den skal være pæn og tyk.

Server saucen til kødet sammen med kogt bulgur eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 21393 gange,
og udskrevet 808 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu