Hasselnøddeis med chokoladestykker
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Flemming1970 Indsendt : Red : |
|
|
Bag hasselnøddekernerne i ovnen ved 175 grader i 15 minutter. Tag dem ud og gnid dem mod hinanden i mindre håndfulde ad gangen, så skindet slipper og falder af. Lad dem afkøle.
Pisk æggeblommer og sukker til hvid æggesnaps. Blend hasselnødderne og rør i æggesnapsen. Pisk fløden og vend den i æggemassen. Pisk æggehviderne til skum. Derefter tilsæt sukkeret og pisk igen til marengsmasse. Vend marengsmassen i cremen og stil i fryseren. Rør jævnligt (en gang hver time) i isen. Når isen er ved at være mere fast, hakkes chokoladen og røres i iscremen. Fordeles i forme/skåle hvis ønskeligt og indfryses. Klar til servering ca 6 timer efter start. OBS: Denne portion skal halveres, hvis du bruger ismaskine. Ved brug af ismaskine bør du tilsætte chokoladestykkerne, inden du hælder cremen på maskinen. Tips: Smager også skønt uden chokoladen. Server gerne med frisk frugt til eller nogle optøede jordbær eller hindbær. Denne opskrift kan alle lave. Utroligt nem. |
|
Opskriften er vist 10094 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne