Pasta a la dente
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mig Indsendt : Red : |
|
|
Steg kyllingen og grøntsager. Når de er færdige skal du hælde fløden i.
Kog pastaen og kom det ned sammen med kyllingen. Bland det hele og server det. Tips: Husk at krydre det. Karry og chilli er bedst. |
|
Opskriften er vist 3863 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne