Amo Boller
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Javisim Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes, til den er "lillefinger-varm". Herefter hældes den i en skål.
Gæren opløses i mælken. Resten af ingredienserne puttes i. Gem lidt af melet til æltningen. Dejen sættes til hævning i 1/2 time. Dejen æltes og der formes 20 boller. bollerne sættes atter til hævning i 1/2 time. Ovnen tændes til 200 grader Varmluft. Når bollerne er færdige med at hæve, sættes de ind i ovnen i 10-12 min. |
|
Opskriften er vist 32862 gange,
og udskrevet 567 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Maibritt - 2016-08-05 19:06:59 Stort hit i familien . Smager skønt. Josefine. - 2012-01-16 12:55:34 Mm.. Er de er lige ved at hæve den første gang. Men jeg tror de bliver gode. -Vil da sige god opskrift. Tror nemlig jeg har prøvet den før, for det var den samme som denne.. i think so.. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne