Hellefisk i sherrysauce
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fisken lægges i et smurt ovnfast fad. Citronsaft hældes over. Drys med peber. Fisken dampes i ovnen i ca. 10 min. ved 225 grader.
Sherryløg: Løgene steges i olien til de er gyldne og resten af ingredienserne tilsættes. Det hele snurrer i 10 min. Rør ofte. Sherrysauce: Løgene svitses i smørret og melet tilsættes. Bouillon og fløde tilsættes. Smag til med sherry. Rejerne tilsættes til sidst. De skal blot varmes - ikke koges. Fisken portionsanrettes - drys med hakket persille. Saucen hældes over og løgene lægges ved siden af. Serveres med aspargeskartofler og blancerede sukkerærter og evt. kuvertbrød. |
|
Opskriften er vist 8439 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne