Lasagne med kylling og
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Fryseegnet efter stegning Indsendt af : stefanb Indsendt : Red : |
|
|
Sølvbeder (eller spinat) dampes i meget lidt vand, sigtes, og puttes i blenderen.
Kyllingefilet, salt, peber, fløde, franskbrød, 100 g parmesan tilsættes. Det hele blendes til en blød konsistens. Lasagnepladerne koges møre men skal være faste endnu, og anbringes i et ovnfast fad: et lag lasagne, de smøres med den ovennævnte blendede creme, et andet lag, endnu et lag creme, et sidste lag lasagne. Det hele drysses med de andre 50 g parmesan og med de 50 g smør i små stykker og koges i mellemvarm ovn i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 6750 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne