Gammeldags oksesteg i stegeso
Hovedingrediens : Oksekød - TykKam uden ben Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber og lægges i en gennemvædet stegeso. Løgene skæres i kvarte, gulerødder skrælles og deles i stave, lægges i en lille bradepanden. Bradepanden sætes i en varm ovn og vand hældes ved.
Kødet steger til det er meget mørt ved 200 grader C. alm. ovn i 2-3 timer. Skyen fra bradepanden sigtes i gryde og jævnes med smørbolle, smages til med salt og peber og farves med lidt kulør. Serveres med hvide kartofler, kogte grønsager evt. sukkerbrunede løg og surt. |
|
Opskriften er vist 205579 gange,
og udskrevet 2660 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Manja - 2018-11-15 08:03:58 Kan man ikke bruge rødvin og ikke vand til stegen mens den er i oven.. er sikker på jeg har læst det et sted og at man bruge timian i også .og fløde i sovsen ?? anonym - 2017-02-15 12:38:52 prøv den hvor du svøber stegen ind i mos...... Mmmmmm......... Grethe - 2016-03-10 11:36:58 Palle, som jeg læser det er det kun grøntsagerne der skal i bradepanden. Jeg vil prøve at stege det hele i "soen" Palle - 2015-08-19 12:50:27 Jow Jow der er noget galt, men når nu opskriften hedder i stegeso, menes der jo stegeso og ikke bradepande :-) anonym - 2014-01-10 09:35:11 er der ikke et eller andet galt med denne opskrift? kan ikke helt finde hoved og hale i den?? men stegetiden er perfekt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne