Egons Grahamsbrød
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Er Fryseegnet Indsendt af : Egon Hestbæch Indsendt : Red : |
|
|
Mælken lunes.
Gæren smuldres med salt. Tilsættes sødemiddel og den lunkne mælk. Tilsæt nu Grahamsmel. Herefter hvedemelet lidt af gangen. Dejen må gerne være lidt klistret. Lad det hæve et lunt sted ca. 30 min. med et klæde over. Dejen formes nu til 2 brød. Ridses på skrå og pensles med æg eller kaffe. Pynt med Birkes eller Sesam. Lad nu brødene efterhæve 30 min tildækket med klæde. Herefter bages brødene ved 200 grader C. alm. ovn ca. 30 min. Tips: Kan sagtens bruges af folk med Diabetes 2. Og også velegnet til folk på kur. |
|
Opskriften er vist 7704 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne