Egons Grahamsbrød

Egons Grahamsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er Fryseegnet

Indsendt af : Egon Hestbæch

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
300 g.Grahamsmel
650 g.Hvedemel
1 tsk.Hermesetas eller lignende
1 tsk.salt
7.5 dl.minimælk
 
 Pensling:
1 æg eller kaffe
 Birkes
 
Opskrift:
Mælken lunes.
Gæren smuldres med salt. Tilsættes sødemiddel og den lunkne mælk.
Tilsæt nu Grahamsmel.
Herefter hvedemelet lidt af gangen.
Dejen må gerne være lidt klistret.
Lad det hæve et lunt sted ca. 30 min. med et klæde over.
Dejen formes nu til 2 brød.
Ridses på skrå og pensles med æg eller kaffe. Pynt med Birkes eller Sesam.
Lad nu brødene efterhæve 30 min tildækket med klæde.

Herefter bages brødene ved 200 grader C. alm. ovn ca. 30 min.

Tips:

Kan sagtens bruges af folk med Diabetes 2. Og også velegnet til folk på kur.





karakterer:
Opskriften er vist 7733 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu