Spaghetti med tun og oliven
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : stefanb Indsendt : |
|
|
De to fed hvidløg pilles og knuses med et knivblad.
Tundåserne åbnes og tunfisken dryppes fra olien. Oliverne hakkes groft (hvis de ikke er udstenet skæres de groft og stenen kasseres) I en dyb kasserolle, der kan rumme de 400 g spaghetti, varmes lidt olivenolie og de to fed hvidløg med de to ansjosfileter tilsættes (pas på! det er muligt at ansjosfileterne får olien til at sprøjte!). Lidt chilipeber tilsættes og det hele svitses i kort tid. Tunfisk og oliven tilsættes og koger ved svag/middel varme i 5 minutter. Pastaen koges, gerne 1 eller 2 minutter mindre end den angivne kogetid i 4 liter saltet vand. Pastaen sies og blandes i kasserollen med sovsen. |
|
Opskriften er vist 4927 gange,
og udskrevet 90 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne