Gode luftige boller du bare ikke kan modstå
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Line Indsendt : Red : |
|
|
mælken lunes til den er lillefingervarm, derefter smuldres gæren ned i mælken, ægget puttes i med saltet og sukkeret, så kommer man cremefraichen i og mel efter behov, så ældes dejen til den ikke hænger fast i bordet længere, og lægges til hævning i 30 min.
derefter formes bollerne og puttes til hævning 30 min igen, derefter pensles bollerne og puttes i oven i 10-12 min. Tips: de bedste boller du bare ikke kan modstå! dejlige luftige, og falder i enhvers smag. prøv dem! de kan absolut anbefaldes |
|
Opskriften er vist 10759 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-08 18:53:11 de smager rigtig godt med revet gullerod i :) Bolette - 2010-10-17 10:53:32 Jeg ved ikke, om der findes en checkliste inden man sætter sin opskrift på, men det er altid rart, når der i opskriften står, hvor mange grader ovnen skal stilles på, hvornår f.eks. magarinen tilsættes og hvor mange (her boller) opskriften er beregnet til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne