Hellefisk med pasta og beurre blanc

Hellefisk med pasta og beurre blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kogelage:
1.5 dl.hvidvin
0.5 tsk.peberkorn
 salt
0.25 bdt.estragon, frisk
 
400 g.hellefisk
400 g.pasta
0.5 dl.fløde
150 g.gulerødder skåret julienne)
1 spsk.koldt smør
 
Opskrift:
Ingredienser til kogelagen koges sammen, og hellefisken dampes heri i ca. 3-5 min. Lagen koges derefter ind til halvdelen. Fløde tilsættes. Saucen smages til, og finthakket estragon tilsættes. Saucen jævnes med koldt smør. Gulerødderne dampes og kommes i saucen.

Pastaen koges efter forskriften og serveres til hellefisken med saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 11654 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu