Hellefisk med pasta og beurre blanc
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienser til kogelagen koges sammen, og hellefisken dampes heri i ca. 3-5 min. Lagen koges derefter ind til halvdelen. Fløde tilsættes. Saucen smages til, og finthakket estragon tilsættes. Saucen jævnes med koldt smør. Gulerødderne dampes og kommes i saucen.
Pastaen koges efter forskriften og serveres til hellefisken med saucen. |
|
Opskriften er vist 11706 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne