Skovbær, Hindbær eller Brombærtærte

Skovbær, Hindbær eller Brombærtærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : R.S.C

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunden:
200 g.Hvedemel
5 spsk.Sukker
125 g.smør
2 Æggeblommer
 
 Fyld:
200 g.frosne bær (Hindbær, Brombær eller blandet)
2 spsk.Sukker
150 g.Hindbærsyltetøj
 
Opskrift:
Bund:
Bland mel og sukker.
Skær smørret i stykker og smulder det i melet.
Tilsæt æggeblommerne og saml dejen hurtigt.
Hvis dejen er meget blød, kand en stilles i køleskabet ½ time.

Rul dejen ud og placer den i en tærteform.
Skær og tryk dejen til, så den bliver fordelt jævnt og ikke rager op over kanten.
Prik den med en gaffel.

Bag bunden i 10 minutter ved ca. 200 grader.

Fyld:
Bland bær og sukker i en skål.
Smør syltetøj på tærtebunden.
Hæld bærne på, og fordel jævnt.

Bag yderligere 10 minutter.

Servér med cremefraiche eller flødeskum.

Tips:

Kan serveres både lun og nedkølet, men er dog bedst lun. Smager næsten som hindbærsnitte!





karakterer:
Opskriften er vist 16968 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-01 09:45:05
lill: hvis du bare har hældt frosnebær på dejen, ja så bliver den vandet, istedet skal du tø bærene op først og hælde det overskydende saft som kommer fra:)

  -   2012-08-09 21:55:22
Er ikke begejstret, brugte frosne bær, hvilket resulterede i at det bare var en bær suppe på dej..

  -   2010-09-12 13:47:54
lyder spændene, laver den meget snart, mine tænder løber i vand