Skovbær, Hindbær eller Brombærtærte
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Nej Indsendt af : R.S.C Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Bland mel og sukker. Skær smørret i stykker og smulder det i melet. Tilsæt æggeblommerne og saml dejen hurtigt. Hvis dejen er meget blød, kand en stilles i køleskabet ½ time. Rul dejen ud og placer den i en tærteform. Skær og tryk dejen til, så den bliver fordelt jævnt og ikke rager op over kanten. Prik den med en gaffel. Bag bunden i 10 minutter ved ca. 200 grader. Fyld: Bland bær og sukker i en skål. Smør syltetøj på tærtebunden. Hæld bærne på, og fordel jævnt. Bag yderligere 10 minutter. Servér med cremefraiche eller flødeskum. Tips: Kan serveres både lun og nedkølet, men er dog bedst lun. Smager næsten som hindbærsnitte! |
|
Opskriften er vist 16968 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2013-01-01 09:45:05 lill: hvis du bare har hældt frosnebær på dejen, ja så bliver den vandet, istedet skal du tø bærene op først og hælde det overskydende saft som kommer fra:) Lill - 2012-08-09 21:55:22 Er ikke begejstret, brugte frosne bær, hvilket resulterede i at det bare var en bær suppe på dej.. Ida!!!!!!!!!!!!!! - 2010-09-12 13:47:54 lyder spændene, laver den meget snart, mine tænder løber i vand |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne