Bønnesalat med pølser/bacon og ærter
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes og svitses i olivenolie på pande sammen med pølser eller bacon, til det er gyldent. Salt, peber, basilikum og oregano tilsættes efter smag.
Grønne bønner samt ærter koges i vand med lidt tilsat salt og vendes derefter i blandingen på panden hvorefter det kan serveres samlet. Tips: Tip: I stedet for cocktailpølser og bacon kan der bruges alm. pølser, som skæres i små skiver inden de steges. Retten kan både bruges som nem aftensmad eller som tilbehør til hovedret eller på buffet. Kan desuden tages med på frokost kold. |
|
Opskriften er vist 8914 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-08 20:18:55 Mmmmmmh lækkert :) Mine smagsløg synger endnu. Kan anbefale den til alle der har lyst til at vide hvordan himlen smager!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne