Fiskeragout med appelsingremolada
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Thorleif Fast Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg/hvidløg og steg i olie m/krydderier i nogle minutter. Tilsæt flåede tomater, appelsinsaft, sukker, salt og peber. Lad retten snurre ca ½ time. Skær peberfrugt i fine strimler og fisk i stykker på 5 x 5 cm. Tilsæt peberfrugt og lad simre 5 minutter. Smag til. Tilsæt isk og lad simre 5 minutter meget forsigtigt. Tilbehør: ris
Gremolada: alle delene blandes og røres op med olivenolien tilen passende konsistens. |
|
Opskriften er vist 5222 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne