Hindbærsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Sanne Indsendt : Red : |
|
|
Hindbær,sukker,vand og laurbærbladne koges op og køles ned.
kryddersild skæres i 2 cm brede stykker. lagen hældes over silden og la det trække i et døgns tid serveres med finthakket løg |
|
Opskriften er vist 8421 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne