Hellefisk i peanutpanering

Hellefisk i peanutpanering, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
7-800 g.hellefisk i portionsstykker
50 g.peanuts eller cashewnødder
2 spsk.mælk
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
 Banansalsa:
2 bananer
1 rødløg
4 spsk.friskrevet kokos (eller 2 spsk kokosmel)
1 spsk.frisk koriander (eller bredbl. persille)
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 lime, saften heraf
 
 
Opskrift:
Sæt ris over at koge. Hak alle delene til salsaen fint og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet indtil servering. Blend eller hak peanuts fint. Pensl fisken med mælk og paner den i nødderne. Varm olien på en teflonpande og steg fisken lysebrun ved mellemvarme ca. 8 minutter i alt. Drys med salt og peber.

Serveres med jasminris og evt. limebåde





karakterer:
Opskriften er vist 9851 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-05 19:41:54
Husk at peanutsene skal være meget fint hakkede og brug æg i stedet fir mælk. Ellers klister det ikke godt nok til.