Hellefisk i peanutpanering
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Sæt ris over at koge. Hak alle delene til salsaen fint og bland det hele sammen. Smag til med salt og peber. Stil salsaen tildækket i køleskabet indtil servering. Blend eller hak peanuts fint. Pensl fisken med mælk og paner den i nødderne. Varm olien på en teflonpande og steg fisken lysebrun ved mellemvarme ca. 8 minutter i alt. Drys med salt og peber.
Serveres med jasminris og evt. limebåde |
|
Opskriften er vist 9851 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2014-06-05 19:41:54 Husk at peanutsene skal være meget fint hakkede og brug æg i stedet fir mælk. Ellers klister det ikke godt nok til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne