Mørbrad i hvidvinssauce 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Hak tomater, løg og østershatte.
Steg bacon kort tid i en forvarmet gryde. Bare i et minut. Hæld væden fra, og stil den væk fra varmen. Varm en sauterpande op, og hæld rapsolie i. Brun mørbraden ca. 2 min på hver side og tilføj bacon, de hakkede grøntsager og svampe. Læg låg på og sku ned på lav varme og lad den stå i ca. 20 min. Tilføj 1½-2 dl hvidvin og lad den koge op i 1 min. Tilføj derefter en kvart liter fløde. Til sidst tilføjes den hakkede friske basilikum. |
|
Opskriften er vist 6603 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne