Kartoffel-porresuppe af Susanne Palmqvist
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : Julie Frederiksen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i ikke for store terninger. Rens porrerne og skær dem i skiver. Gem den ene til pynt. Svits kartofler og porre i smørret til det bliver blankt men ikke brunt. Hæld bouillonen ved og bring det i kog. Lad suppe koge under låg ca. 1/2 time til kartoflerne er meget møre. Purer suppen i blender eller med blenderstav til en cremet masse. Varm op igen sammen med flødeosten og smag suppen til med salt og peber. Den kan evt. gøres tyndere med lidt bouillon, hvis det foretrækkes. Damp de sidste porrerringe i lidt vand, lad dem dryppe af, og kom dem på suppen til sidst.
Tips: - Du kan lave denne suppe på mange forskellige måder. - Super god opskrift, jeg selv bruger ofte. |
|
Opskriften er vist 16508 gange,
og udskrevet 460 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-29 23:37:06 smager også rigtigt godt med rejer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne