Kartoffel-porresuppe af Susanne Palmqvist

Kartoffel-porresuppe af Susanne Palmqvist, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julie Frederiksen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kartofler
1 bdt.porrer
30 g.smør
1.25 l.bouillon (hønse, kalve eller grøntsags)
80 g.hvidløgsost (1 lille)
 
 Tilbehør:
 brød, croutoner, ristet bacon
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i ikke for store terninger. Rens porrerne og skær dem i skiver. Gem den ene til pynt. Svits kartofler og porre i smørret til det bliver blankt men ikke brunt. Hæld bouillonen ved og bring det i kog. Lad suppe koge under låg ca. 1/2 time til kartoflerne er meget møre. Purer suppen i blender eller med blenderstav til en cremet masse. Varm op igen sammen med flødeosten og smag suppen til med salt og peber. Den kan evt. gøres tyndere med lidt bouillon, hvis det foretrækkes. Damp de sidste porrerringe i lidt vand, lad dem dryppe af, og kom dem på suppen til sidst.

Tips:

- Du kan lave denne suppe på mange forskellige måder. - Super god opskrift, jeg selv bruger ofte.





karakterer:
Opskriften er vist 16508 gange,
og udskrevet 460 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-29 23:37:06
smager også rigtigt godt med rejer