Cremet korteletter i fad med chili og hvidløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : maja steen Indsendt : Red : |
|
|
hak chili, hvidløg og løg fint
snit gulerødderne og kartoflerne i tynde skiver hæld det hele i et STORT fad eller en stegeso. hæld fløde, mælk, de flået tomater og vand udover. drys med salt og peber evt. bouillon rør godt rundt og sæt det i ovnen ved 200 grader - husk at røre i det ofte da det ellers brænder på. efter 30-45 min. skal korteletterne brunes 2 min på hver side på panden, og derefter ned i den varme cremet kartoffel masse i ovnen. også skal det stadig stege/varmes i ovnen i cirka 30 minutter ekstra. Tips: det kommer sig ikke så nøje hvor mange kartofler, vand og mælk der kommes i. det er sådan lige hvad du nu selv syntes. Hvidløg og chili skal i retten, det kommer til at smage super skønt. Men brug KUN ½ chili ellers bliver det alt for stærkt. Held og lykke med retten |
|
Opskriften er vist 13875 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2010-07-21 12:51:03 Rigtig dejlig ret, men pas på ikke at komme for meget væde i. Det er ikke sidste gang jeg laver den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne