Cremet korteletter i fad med chili og hvidløg

Cremet korteletter i fad med chili og hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : maja steen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 koteletter
0.5 rød chili
1 fedhvidløg
1 ds.flået tomat (gerne med hvidløg og basilikum)
 salt
 peber
1 stort løg
 evt.Bouillonterning, grøntsag
5 dl.piskefløde
3 dl.vand (cirka)
3 dl.mælk (cirka)
4 gulerødder
1000 g.kartofler
 
Opskrift:
hak chili, hvidløg og løg fint
snit gulerødderne og kartoflerne i tynde skiver hæld det hele i et STORT fad eller en stegeso.
hæld fløde, mælk, de flået tomater og vand udover.
drys med salt og peber evt. bouillon

rør godt rundt og sæt det i ovnen ved 200 grader - husk at røre i det ofte da det ellers brænder på.

efter 30-45 min. skal korteletterne brunes 2 min på hver side på panden, og derefter ned i den varme cremet kartoffel masse i ovnen. også skal det stadig stege/varmes i ovnen i cirka 30 minutter ekstra.

Tips:

det kommer sig ikke så nøje hvor mange kartofler, vand og mælk der kommes i. det er sådan lige hvad du nu selv syntes. Hvidløg og chili skal i retten, det kommer til at smage super skønt. Men brug KUN ½ chili ellers bliver det alt for stærkt. Held og lykke med retten





karakterer:
Opskriften er vist 13875 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-21 12:51:03
Rigtig dejlig ret, men pas på ikke at komme for meget væde i. Det er ikke sidste gang jeg laver den.