Pitabrød med svinekød i tern

Pitabrød med svinekød i tern, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Pita

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anita Vestergaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinekød i tern
1 fedhvidløg
 Kanel
 Vand
 Pitabrød
 salat
 
 Dressing:
 Creme fraiche
 kanel
 Hvidløg
 salt
 Peber
 Knsp.sukker (ketchup)
 
Opskrift:
Svinekød i tern svitses på panden til de er gyldne. Det hakkede fed hvidløg tilsættes og kanel strøs på (mængde efter smag) et halvt glas vand tilsættes panden. Kødet skal nu simre til det er gennemstegt og væden er næsten væk.

Dressing:
Creme fraiche røres med hakket hvidløg ca.1 fed. kanel salt peber og sukker. smages til efter ønske.

Pitabrød varmes og salat laves efter ønske.

Tips:

Af salat kan foreslåes: Iceberg, rå løg, agurk, tomat, majs samt ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 9756 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu