Pitabrød med svinekød i tern
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt af : Anita Vestergaard Indsendt : Red : |
|
|
Svinekød i tern svitses på panden til de er gyldne. Det hakkede fed hvidløg tilsættes og kanel strøs på (mængde efter smag) et halvt glas vand tilsættes panden. Kødet skal nu simre til det er gennemstegt og væden er næsten væk.
Dressing: Creme fraiche røres med hakket hvidløg ca.1 fed. kanel salt peber og sukker. smages til efter ønske. Pitabrød varmes og salat laves efter ønske. Tips: Af salat kan foreslåes: Iceberg, rå løg, agurk, tomat, majs samt ærter. |
|
Opskriften er vist 9756 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne