Hellefisk med safran
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne svitses i fedtstoffet, drys melet i og bag af med mælken. Smag til med salt, peber og safran. Fileterne skæres i lange strimler på tværs og koger i ca. 25 min. i saucen.
Serveres med løskogte ris og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 10850 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lilian - 2005-01-01 01:01:01 Utrolig läkker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne