Hellefisk med safran

Hellefisk med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hellefiskfilet
3 porrer inkl. det grønne
20 g.margarine
2 spsk.mel
3 dl.mælk
 salt
 peber
0.5 tsk.safran
 
Opskrift:
Porrerne svitses i fedtstoffet, drys melet i og bag af med mælken. Smag til med salt, peber og safran. Fileterne skæres i lange strimler på tværs og koger i ca. 25 min. i saucen.

Serveres med løskogte ris og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 10850 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig läkker