Bønneplatter
Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner Fryseegnet : ved ikke Indsendt af : Lau. Giversen Indsendt : Red : |
|
|
Bønnerne sættes i blød i koldt vand i 12 tim. Herefter koges de i rigelig saltet vand i en halv time. Smid kogevand væk. Bønnerne moses. Løg og hvidløg hakkes fint og kommer op i de mosede bønner. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele til en fast fars. Farsen skal være så fast at den kan formes til runde boller ved at trille dem i hænderne. Er farsen for lind tilsættes mere rasp. Varm en pande op med stegeolie og sæt bollene på panden. Klem dem flade med en ske og steg dem indtil de er smukt lysebrune. Steges ved moderat varme.
Tips: Bønneplatterne kan serveres sammen med en salat. Kan serveres som forret el. hovedret. Kan også serveres som lun ret til frokost. Opskriften er som det fremgår vegetarisk og er særlig velegnet for folk med for høje kolestoroltal. Er dog kke slankekost som sådan da platterne optager en del fedstof under stegningen. |
|
Opskriften er vist 3805 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne