Fyldte svesker bagt med bacon
Hovedingrediens : Bær - Svesker Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Skær en lomme i hver sveske og læg lidt fyld i.
Læg en halv skive bacon om hver sveske og hæft med en tandstikker.
Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem 8-10 minutter ved 225 grader C.
Tips: Server som snack. |
|
Opskriften er vist 4768 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne