Pasta med kæmperejer og hummersauce
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : martin Indsendt : Red : |
|
|
Hummersauce med kokosmælk: Skær peberfrugten i små tern. Pil og hak hvidløget. Bland peberfrugt, hvidløg, kokosmælk, madlavningsfl øde, karrypasta og hummerfond i en kasserolle, og lad det hele koge i ca. 10 minutter, til saucen tykner lidt. Tilsæt revet limeskal, og smag til med salt.
Kog båndpastaen efter anvisningen på emballagen. Lad den færdigkogte pasta dryppe af i en sigte. Vend lidt olie i pastaen, så den ikke klæber, og hold den varm. Hak korianderbladene. Steg rejerne i olie på en pande ved høj varme i ca. 2 minutter. Vend rejerne med den hakkede koriander, og krydr med salt. Tips: Tip: Der findes mange forskellige slags karrypasta, som varierer i smag og styrke. Derfor kan det være en god idé at vente med at tilsætte al karrypastaen, til du har smagt på saucen. Læs også: Risotto med krydderurter og rejer Nudelsalat med rejer og babyspinat |
|
Opskriften er vist 8941 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer steffen nygaard - 2010-03-14 19:10:37 hej lyder som en rigtig lækker ret, men kan du ikke skrive noget mere om hva der skal i hummer sausen ? altså hva mænge af de forskellige ting, det ville i hvert fald være en stor hjælp.. på forhånd tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne