Mørbradgryde med bacon 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : - Indsendt af : Carsten Fonsdal Mikkelsen Indsendt : Red : |
|
|
Befri mørbraderne for sener og hinder og skær dem ud i ca. 2 cm tykke bøffer.
Bank bøfferne med håndroden. Pil og hak løgene. Rens champignonerne og del dem i kvarte. Skær peberfrugten i aflange tern Smelt smøret i gryden og brun bøfferne heri. Tag dem op og rist bacon, champignoner, peberfrugt og løg i gryden. Tilsæt paprika. Læg bøfferne tilbage i gryden og hæld de hakkede tomater på. Tilsæt 2 dl vand samt 2 bouillon-terninger Tilsæt 1 dl varm kaffe Krydr med salt og peber. Lad retten simre i 15 minutter og smag til med evt. flere krydderier. Om nødvendig jævnes med maizena. |
|
Opskriften er vist 27304 gange,
og udskrevet 542 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten Fonsdal Mikkelsen - 2010-02-07 17:55:35 Har glemt at skrive at fløden skal tilsættes. Det gøres lige efter de hakkede tomater. Carsten Fonsdal Mikkelsen - 2010-02-07 17:17:09 Mørbraden kan udskiftes med hvalkød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne