Nougatis (parfait)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sukker og vanillekorn piskes hvidt og luftigt, ca. 5 minutter.
Fløden piskes let stiv og vendes i æggemassen. Nougatten knuses mere eller mindre fint efter ønske og vendes i isen. Hældes på form og fryses. |
|
Opskriften er vist 7195 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne