Nøddepaneret hellefiskfilet
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Hellefiskfileterne skæres i mindre stykker på ca. 6-7 cm. bredde. Stykkerne vendes først i mel tilsat 1 tsk. salt lidt peber, derefter i de sammenpiskede æg og til sidst i en blanding af rasp og nødder. Fileterne steges på panden ca. 4 min. på hver side. Sørg for at panden er godt varm inden fisken kommes på.
Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde, tilsæt melet og spæd med fiskebouillonen lidt ad gangen. Pisk æggeblommer, fløde og citron sammen, tag saucen af varmen og pisk æggeblandingen i, varm saucen forsigtigt op - den må ikke koge og smag til med salt, peber og citron. Serveres med hvide kartofler. |
|
Opskriften er vist 13510 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Alice Orloff - 2017-01-17 10:40:14 En skøn fornyelse af en dejlig fisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne