Galopkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, salt, sukker, bagepulver og kardemomme i en skål.
Hak fedtstoffet ud heri.
Rør creme fraichen i og slå dejen, til den er blank og smidig. Kom dejen i en smurt form. Hvis de foretrækker horn, rulles dejen ud med lidt mere mel. Fyld dem evt. med lidt marmelade. Pensl med sammenpisket æg, og drys med mandler og perlesukker. Bag kagen, til den er gennembagt, ca. 20 minutter ved 200 grader C. Sval kagen af under et rent klæde. Husk at brød med bagepulver smager bedst samme dag. |
|
Opskriften er vist 5615 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne