Tunmousse med avokado
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : nej Indsendt af : Helle Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Tag kødet ud af avokadoen. Mos med gaffel. Limesaft og skal tilsættes, bland det godt. Tilsæt de øvrige ingredienser (vent med husblads og æggehvide), det hele røres sammen og smages til. Smelt husblas. Pisk den i moussen, og vend derefter æggehviden i.
Hældes i en lille form eller skål. Sættes på køl, 3-4 timer. Smør formen hvis den skal vendes ud når den er stivnet. Tips: Serveres med/på fintsnittet iceberg. Ristet groft brød/rugbrød. Groftrevne gulerødder smager godt sammen med. Ps. er der en rest tilbage, så kom den i frokostbollen til madpakken. |
|
Opskriften er vist 11611 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2010-02-07 16:13:51 Vil lige tilføje, at retten er fedtfattig, også selvom det er med avokado. Det er det sunde fedtstof, så den kan derfor også bruges når man er på kur eller har diabetes.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne