Valnødde/auberginepostej
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Auberginerne skæres i små terninger og lægges i saltvand 30 minutter.
De afdryppes.
Løgene hakkes fint og svitses i olien et par minutter. Tomaterne hakkes og tilsættes. Aubergineterningerne findeles i køkkenmaskine og kommes på panden sammen med citronsaften. Grønsagerne simrer under låg ca. 5 minutter. Der vendes rund i dem nogle gange. Panden fjernes fra varmen, og basilikum og hirseflager tilsættes sammen med de hakkede valnødder. Der smages til med salt og peber, og farsen hviler 5-10 minutter. Æggene røres i et ad gangen, og farsen kommes i en smurt postejform. Postejen bages i en 200 grader C varm ovn i ca. 50 minutter. |
|
Opskriften er vist 6484 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne