Valnøddepostej
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Hytteosten afdryppes nogle timer i et osteklæde.
Krydderierne svitses i den varme olie et øjeblik. Løgene hakkes og tilsættes sammen med knust hvidløg. Løgene svitses indtil de er klare. Bouillonen hældes ved, og blandingen afkøles. Løgene røres i den afdryppede hytteost. Valnødderne hakkes med en kniv og røres godt sammen med klippet dild. Farsen smages godt til med salt og peber. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i farsen. Farsen fyldes i en smurt postejform, vær opmærksom på at den hæver under bagningen. Postejen bages i en 200 grader C varm ovn ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 11275 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer marianne - 2013-08-23 11:14:27 kan den fryses? Har ikke smagt den endnu, den er i ovnen men ser rigtig lækker ud Andreas - 2010-02-07 00:00:06 (Undskyld bandeordet) Fuck det smager godt... PRØV DEN!!! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne