Valnøddepostej

Valnøddepostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.Paprika
1 tsk.Karry
1 tsk.Stødt allehånde
2 spsk.Olivenolie
200 g.løg
2 fedhvidløg
0.5 dl.Grønsagsbouillon
500 g.hytteost
100 g.valnødder
2 spsk.Klippet dild
3 æg
 
Opskrift:
Hytteosten afdryppes nogle timer i et osteklæde.

Krydderierne svitses i den varme olie et øjeblik. Løgene hakkes og tilsættes sammen med knust hvidløg. Løgene svitses indtil de er klare. Bouillonen hældes ved, og blandingen afkøles.

Løgene røres i den afdryppede hytteost. Valnødderne hakkes med en kniv og røres godt sammen med klippet dild. Farsen smages godt til med salt og peber.

Æggeblommerne røres i en ad gangen. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i farsen.

Farsen fyldes i en smurt postejform, vær opmærksom på at den hæver under bagningen.

Postejen bages i en 200 grader C varm ovn ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11352 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-23 11:14:27
kan den fryses? Har ikke smagt den endnu, den er i ovnen men ser rigtig lækker ud

  -   2010-02-07 00:00:06
(Undskyld bandeordet) Fuck det smager godt... PRØV DEN!!! :D