Tomatdampet hvidkål

Tomatdampet hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille hvidkål
15-25 g.smør/margarine
1 ds.henkogte tomater
 salt
 peber
 hakket persille
 
Opskrift:
Vask og snit kålen ret fint.

Smelt fedtstoffet i en gryde. Tilsæt kålen og rør rundt. Findel tomaterne og hæld dem med væde i kålen. Tilsæt salt og peber. Læg låg på gryden og damp kålen ved svag varme ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt vand.

Drys hakket persille over.





karakterer:
Opskriften er vist 6170 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu