Tomatdampet hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Vask og snit kålen ret fint.
Smelt fedtstoffet i en gryde. Tilsæt kålen og rør rundt. Findel tomaterne og hæld dem med væde i kålen. Tilsæt salt og peber. Læg låg på gryden og damp kålen ved svag varme ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt vand. Drys hakket persille over. |
|
Opskriften er vist 6170 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne