Gulerodskage med yoghurt
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker og æg sammen. Rør yoghurt i. Bland mel, salt, bagepulver, natron, vaniljesukker og kanel og rør det i dejen.
Skræl og riv gulerødderne groft og vend dem i dejen med grofthakkede valnødder. Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og bag den midt i ovnen i ca. 3/4 time ved 175 grader, eller til den slipper en strikkepind. |
|
Opskriften er vist 8819 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne