Båndpasta med chili/hvidløgsmarinerede rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Nej Indsendt af : CKL Indsendt : Red : |
|
|
De frosne rejer stilles i vasken i en si. Kom vand på og drys lidt groft salt på.
Når de er tøet lidt op renses og pilles tigerrejerne. (Hvis alm. store rejer, skal de renses og halen pilles af) Ca. syv gode spsk. chilisovs (vurder), en god sjat olie og tre fed hvidløg røres sammen. En knivspids salt/peber Vend rejerne deri og stil det i køleskabet i mindst en time (!) Sæt vand over til båndpastaen (skal have ca. 3 min) Rejerne kommes direkte på panden i nogle min. ved ikke alt for - konstant - høj varme. Kom pastaen i en dyb tallerken og tilsæt rejerne. Tips: * Kom evt lidt revet ost på (hvis man synes det passer) |
|
Opskriften er vist 12764 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne