Båndpasta med chili/hvidløgsmarinerede rejer

Båndpasta med chili/hvidløgsmarinerede rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : CKL

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Båndpasta efter eget valg
400 g.frosne tigerrejer eller store rejer
 Sød chilisovs
 Olivenolie
3 fedhvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
De frosne rejer stilles i vasken i en si. Kom vand på og drys lidt groft salt på.
Når de er tøet lidt op renses og pilles tigerrejerne.
(Hvis alm. store rejer, skal de renses og halen pilles af)

Ca. syv gode spsk. chilisovs (vurder), en god sjat olie og tre fed hvidløg røres sammen. En knivspids salt/peber
Vend rejerne deri og stil det i køleskabet i mindst en time (!)
Sæt vand over til båndpastaen (skal have ca. 3 min)

Rejerne kommes direkte på panden i nogle min. ved ikke alt for - konstant - høj varme.

Kom pastaen i en dyb tallerken og tilsæt rejerne.

Tips:

* Kom evt lidt revet ost på (hvis man synes det passer)





karakterer:
Opskriften er vist 12764 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu