Hvidløgsbøf i ovn
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : ESNJS Indsendt : |
|
|
Snit chilipeberne i strimler, skær løgene ud i store stykker, grovhak 4 fed hvidløg og skær champignon i skiver. Form oksekødet til 4 bøffer og steg dem på hver side til de har fået lidt farve. Læg hver bøf på et stort stykke sølvpapir og put chilipeber strimlerne, de store løgstykker og 1 grofthakket fed hvidløg og nogle champignon skiver oven på bøffen. Krydder med timian, oregano, groft salt og peberblanding. Luk stanniolen om bøffen, så safterne ikke kan sive ud. Put dem i oven ved 200-225 grader i 40 min.
Put godt med fedtstof på en pande, hæld vandet fra kartoflerne og put kartoflerne på panden. Finhak 3 fed hvidløg og put dem ned til kartoflerne når kartoflerne er ved at være varme. Drys timian, oregano og peberblanding ud over kartoflerne. Når kartoflerne begynder at få farve, er de færdige. Når bøfferne har fået 40 min., serveres de stadig i stanniolen. Løft bøffen ud af stanniolen med grøntsagerne på toppen. Server sammen med kartoflerne og evt. grønne bønner. Tips: Har selv fundet på fremgangsmåden og de forskellige ting - men vil da ikke afvise der skulle findes noget lignende. |
|
Opskriften er vist 7346 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-27 17:35:33 Jeg kører på i aften! ESNJS - 2010-03-17 00:53:32 Jeg vil meget gerne høre fra folk som har lavet det :) ESNJS - 2010-02-05 15:50:03 Opskriften er til 3 personer. Eller 2 meget sultne. Hehe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne