Hellefiskruller i muslinge- og reje- og aspargesstuvning
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefileterne dryppes med citron og trækker ca. 10 min. fisken drysses med salt, deles på langs og rulles sammen, de holdes sammen med en tandstik. En kogelage laves af hvidvinen tilsat peberkorn, laurbærblade og 1 løg i et kvarter, bringes i kog. Fiskerullerne dampes i lagen i ca. 8 min.
Væden hældes fra aspargserne og muslingerne, rejerne optøes. Fiskerullerne tages forsigtigt op og lægges i et ildfast fad. Asparges, rejer og muslinger fordeles i fadet. Smelt 40 g smør i en gryde, drys melet i og hæld lidt efter lidt fiskesuppen i, saucen koges godt igennem, smag til med salt, peber og muskat. Gryden tages af varmen og fløden røres i saucen - hældes over fiskefadet, der drysses med rasp og smørklatter fordeles ovenpå. Giv retten så høj varme som muligt i 5 min. eller giv den 3-4 min. på grill - men husk at lade ovnlågen stå åben. Serveres med ris og flütes. |
|
Opskriften er vist 9190 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne