Hellefiskruller i muslinge- og reje- og aspargesstuvning

Hellefiskruller i muslinge- og reje- og aspargesstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.hellefiskfileter
1 citron, saften heraf
2.5 dl.hvidvin
6 peberkorn
1 laurbærblad
1 lilleløg
1 dåsechampignon
200 g.rejer
1 dåsemuslinger
60 g.smør eller margarine
3 spsk.mel
2.5 dl.fiskesuppe
 evt.Muskatnød, friskrevet
 peber
4 spsk.fløde
4 spsk.rasp
0.5 bundtpersille
 
Opskrift:
Fiskefileterne dryppes med citron og trækker ca. 10 min. fisken drysses med salt, deles på langs og rulles sammen, de holdes sammen med en tandstik. En kogelage laves af hvidvinen tilsat peberkorn, laurbærblade og 1 løg i et kvarter, bringes i kog. Fiskerullerne dampes i lagen i ca. 8 min.

Væden hældes fra aspargserne og muslingerne, rejerne optøes. Fiskerullerne tages forsigtigt op og lægges i et ildfast fad. Asparges, rejer og muslinger fordeles i fadet. Smelt 40 g smør i en gryde, drys melet i og hæld lidt efter lidt fiskesuppen i, saucen koges godt igennem, smag til med salt, peber og muskat. Gryden tages af varmen og fløden røres i saucen - hældes over fiskefadet, der drysses med rasp og smørklatter fordeles ovenpå. Giv retten så høj varme som muligt i 5 min. eller giv den 3-4 min. på grill - men husk at lade ovnlågen stå åben.

Serveres med ris og flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 9190 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu