Lasagne med oliven
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : CKL Indsendt : Red : |
|
|
Smør et alm. str. fad.
Tænd ovnen på ca. 200 grader (varmluft) Løg, peberfrugt, gulerødder (skrælles) og skæres i tern. Find en stor gryde frem. Olie kommes i, og derefter løgene i sammen med oregano, basilikum, chili eller krydderier efter smag. Når de er gyldne kommes oksekødet i sammen med salt og peber (giv det god tid til at brune). Tomatpuré blandes med kødet. Gulerødderne kommes i. Pastasovs med oliven (Føtex) og 1 dåse flåede tomater kommes i. Når det har stået nogle minutter kommes rød peberfrugt i. Lad blandingen stå lidt og smag til undervejs med krydderier! Start med et lag bechamelsovs, dernæst lasagneplader, kødsovs, og fortsæt på denne måde. Slut af med bechamelsovs. Sæt lasagnen i ovnen i mindst 30 min. Hiv lasagnen ud fem min før og kom ost på, og giv den de sidste fem min. Skær i lasagnen for at se, om den skal have længere tid. Tips: * Hvis man ikke er den største oliven-elsker (heller ikke jeg) kan man vælge en anden pastasovs. Men giv det en chance - det smagerfaktisk godt. ** En skvis rødvin i kødsovsen kan også anbefales. |
|
Opskriften er vist 5405 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne