Amerikanske Pandekager 08
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : cjbn Indsendt : Red : |
|
|
Pisk alle ingredienserne godt sammen og lad dejen hvile i 10-15 min.
Brug smør til stegningen Tips: Pandekagerne serveres stablet, med smør og ahornsirup. |
|
Opskriften er vist 59431 gange,
og udskrevet 1233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Michael Nedergaard - 2014-09-27 09:19:33 Skal det være kærnemælk eller må man også bare bruge f.eks. let- eller sødmælk anonym - 2012-12-31 11:15:26 De er også rigtig gode med almindelig sirup Mimse2730 - 2012-09-26 11:23:59 Super god og nem opskrift. Jeg lavede pandekagerne på en blinispande så de blev små og luftige. Børnene var vilde med dem! Og de fik en god størrelse så man kunne spise dem med fingrene. Susanne40 - 2012-03-24 17:35:16 Tip: Hvis man blander alle ingredienser undtaget æg sammen og rører rundt, så kommer der ingen klumper i dejen. Tilsæt derefter æggene og lad dejen hvile. stine - 2011-10-14 14:46:57 prøv at brug cremefraiche i stedet for skummemælk, og kom lidt mælk i til sidst hvis det bliver for tykt! det smager rigtig godt :-) anonym - 2011-08-15 13:26:51 Jeg syntes helt klart at halvanden teske salt er alt alt for meget. Det er jo nok til 5-10 portioner pandekager. Vi kunne ikke smage andet end salt og bagepulver, det var ikke rart. Og så ville dejen ikke hæve, så de var tynde som helt alm pandekager. Der er andre amerikanske pandekager der er bedre her på siden. Pigerne. - 2011-07-27 12:30:52 Vi puttede grahamsmel i, mums ! ? - 2011-07-16 10:57:36 Lyder mega lækkert! ham_selv - 2011-07-05 09:49:50 super god læt at lave dejen men ikke en opskrift for dem der hader opvask Opskrift indehaver - 2011-04-05 20:55:22 Nej, det behøver ikke vœre kœrnemœlk, du kan nemt bruge alm. mœlk. Pandekagerne bliver bare lidt bedre med kœrnemœlk. hej - 2011-03-20 13:12:24 skal det være kærnemælk Opskrift indehaver - 2011-01-04 20:53:27 Jeg blander mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Så tilsœtter jeg œg, kœrnemœlk og det smeltet smør. Jeg pisker det hele sammen med et piskeris til dejen er uden klumper, der tager 2-5 min. Lad dejen hvile i 10-15 min. Smelt noget smør på en alm. pande og hœld ca 1 dl dej i midten af panden. (man skal ikke fordele dejen som ved en flad pandekege) Når der ligesom komme lufthuller op i gennem pandekagen, sal den vendes og steges fœrdig. Dette tager man lidt på fornemmeren. Pandekagen hœver en del, så den bliver høj. Pandekagen skal vœre bagt hel igennen og ikke flydende i midten. Hold pandekagerne varme i ovnen eller under et viskestykke. Serveres med smør og sirup. anonym - 2010-12-31 16:50:36 Hvordan gør man anonym - 2010-05-13 21:57:40 den var virkelig god.. smag den!! =) Opskrift indehaver - 2010-02-06 12:17:42 NB: Man kan med fordel komme kanel og-eller vamiliesuker i dejen. Og dejen skal vœre tyk (ikke tynd som danske pandekager) Og der går ca 1 dl dej til 1 pandekage. (blir 16 pandekager af dejen) Og så smager de godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne