Amerikanske Pandekager 08

Amerikanske Pandekager 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : cjbn

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350-400 g.hvedemel
7 tsk.bagepulver
1.5 tsk.salt
2 spsk.sukker
6 dl.Kærnemælk
2 æg
6 spsk.smeltet smør
 
Opskrift:
Pisk alle ingredienserne godt sammen og lad dejen hvile i 10-15 min.

Brug smør til stegningen

Tips:

Pandekagerne serveres stablet, med smør og ahornsirup.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Amerikanske pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 59477 gange,
og udskrevet 1234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (74 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-27 09:19:33
Skal det være kærnemælk eller må man også bare bruge f.eks. let- eller sødmælk

  -   2012-12-31 11:15:26
De er også rigtig gode med almindelig sirup

  -   2012-09-26 11:23:59
Super god og nem opskrift. Jeg lavede pandekagerne på en blinispande så de blev små og luftige. Børnene var vilde med dem! Og de fik en god størrelse så man kunne spise dem med fingrene.

  -   2012-03-24 17:35:16
Tip: Hvis man blander alle ingredienser undtaget æg sammen og rører rundt, så kommer der ingen klumper i dejen. Tilsæt derefter æggene og lad dejen hvile.

  -   2011-10-14 14:46:57
prøv at brug cremefraiche i stedet for skummemælk, og kom lidt mælk i til sidst hvis det bliver for tykt! det smager rigtig godt :-)

  -   2011-08-15 13:26:51
Jeg syntes helt klart at halvanden teske salt er alt alt for meget. Det er jo nok til 5-10 portioner pandekager. Vi kunne ikke smage andet end salt og bagepulver, det var ikke rart. Og så ville dejen ikke hæve, så de var tynde som helt alm pandekager. Der er andre amerikanske pandekager der er bedre her på siden.

  -   2011-07-27 12:30:52
Vi puttede grahamsmel i, mums !

  -   2011-07-16 10:57:36
Lyder mega lækkert!

  -   2011-07-05 09:49:50
super god læt at lave dejen men ikke en opskrift for dem der hader opvask

  -   2011-04-05 20:55:22
Nej, det behøver ikke vœre kœrnemœlk, du kan nemt bruge alm. mœlk. Pandekagerne bliver bare lidt bedre med kœrnemœlk.

  -   2011-03-20 13:12:24
skal det være kærnemælk

  -   2011-01-04 20:53:27
Jeg blander mel, bagepulver, salt og sukker i en skål. Så tilsœtter jeg œg, kœrnemœlk og det smeltet smør. Jeg pisker det hele sammen med et piskeris til dejen er uden klumper, der tager 2-5 min. Lad dejen hvile i 10-15 min. Smelt noget smør på en alm. pande og hœld ca 1 dl dej i midten af panden. (man skal ikke fordele dejen som ved en flad pandekege) Når der ligesom komme lufthuller op i gennem pandekagen, sal den vendes og steges fœrdig. Dette tager man lidt på fornemmeren. Pandekagen hœver en del, så den bliver høj. Pandekagen skal vœre bagt hel igennen og ikke flydende i midten. Hold pandekagerne varme i ovnen eller under et viskestykke. Serveres med smør og sirup.

  -   2010-12-31 16:50:36
Hvordan gør man

  -   2010-05-13 21:57:40
den var virkelig god.. smag den!! =)

  -   2010-02-06 12:17:42
NB: Man kan med fordel komme kanel og-eller vamiliesuker i dejen. Og dejen skal vœre tyk (ikke tynd som danske pandekager) Og der går ca 1 dl dej til 1 pandekage. (blir 16 pandekager af dejen) Og så smager de godt.