Grøntsagsrisotto
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Nej Indsendt af : annemarie-kbh Indsendt : Red : |
|
|
Snit løg og forårsløg. Kom olie på panden og vend løg/forårsløg heri. Kom ris på panden og vend rundt - herefter vand, bouillon, den fintsnittede gulerod, champignon, salt, peber og soja. Lad det koge i 10 min og kom ærterne i. Kog yderlige 5 min.
Tips: Kan serveres som tilbehør til det meste. Jeg bruger den til stegt kød og gryderetter. |
|
Opskriften er vist 17955 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-12 15:58:59 Lav aldrig risotto uden parmesan anonym - 2011-05-18 21:08:43 jeg syntes den var good og velsmagen, men lidt kedelig! Conny - 2010-05-15 00:31:01 Beregn altid kun 50-70 gr, ris pr. prs. En ca. halv liter kogende boulion skal tilsættes incl. hvidvin, langsomt og nænsomt igennem hele "stegeperioden" ellers bliver det kun til en tør risret. Så får du en dejlig blød risotto (tilsæt gerne 2-4 hvidløg i svitsningen sammen med løgene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne