Hindbæris-lagkage
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fryseegnet : Ja Indsendt af : Fru Bruun Indsendt : Red : |
|
|
Bunde:
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Hak nødderne fint og vend dem i marengsmassen. Tegn 2 cirkler efter en springform på bagepapir. Smør marengsmassen ud i cirklerne og bag dem ved 175 grader i ca. 30 minutter. Vend bundene ud på en bagerist og træk bagepapiret af dem. Hindbæris: Mos hindbærrene med en gaffel og rør dem med sukkeret. Pisk æggeblommerne godt sammen med sukker. Pisk fløden til skum, Vend hindbærmos, flødeskum og æggeblommer sammen. Læg en nøddebund i bunden af en springform og fordel hindbærcremen over. Læg den anden nøddebund ovenpå og stil desserten i fryseren i min. 5 timer. Tag isen ud af formen og pynt med flødeskum og bær. Tips: Desserten kan også laves af jordbær. Hvis du vil gøre isen ekstra lækker, så hak noget hvis chokolade groft og bland det med isen. Uhmm det er lækkert |
|
Opskriften er vist 11508 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Fru. Bruun - 2010-02-04 15:36:29 OBS! Der skal bruges 2x 75g sukker til isen. Altså 75g til at blande med hindbærrene og 75g til at blande med æggeblommerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne