Fars mexicanerbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : jethansen Indsendt : Red : |
|
|
Flæsk, hvidløg og persille hakkes og blandes i kødet sammen med krydderierne.
Formes til små bøffer, som brunes og lægges i et smurt fad. Grønsagerne fint-snittes og svitses på panden, derefter tilsættes vand, bouillon og fløde. Lad det koge godt igennem. Tomaterne lægges ved i 10 min. v/svag varme. Hele molevitten hældes over bøfferne, og sættes i ovnen på nederste rille. Hertil kan der evt. serveres ris, spaghetti, bagte kartofler, det er bare et spørgsmål om hvad man mest har lyst til. Tips: Denne ret er særdeles velegnet til nedfrysning. Jeg har mange gange lavet den et par dage før den skulle bruges. |
|
Opskriften er vist 5866 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Suzan - 2011-03-07 13:12:59 Kan flæsket udlades vis man ønsker en mere mager ret? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne