Risotto med svampe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt af : Lone Holt Madsen Indsendt : Red : |
|
|
Svits det hakkede løg i olivenolien og tilsæt svampene, der er skåret i skiver. Lad det simre i 10 min. og bland derefter risene i. Efter 5 min. hældes hvidvinen over. Lad den fordampe og spæd derefter til med bouillonen til den dækker. Når risene har op suget bouillonen, spædes der op ind til bouillonen er brugt. Til sidst tilsættes parmesanost og der drysset med persille over den færdige ret.
Tips: Svampene kan evt. udskiftes med 200 gr. asparges. |
|
Opskriften er vist 12133 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Frejamus - 2010-05-07 19:41:48 Ingredienslisten er mangelfuld - halvdelen af ingredienserne står kun i teksten og mængdeangivelsen mangler!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne