Risgratin med grøntsager
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Bland den revne ost i risene.
Smelt smørret og rør det sammen med melet. Spæd med mælken og lad det koge godt igennem. Krydr med salt, peber og reven muskat. Tag gryden fra varmen og rør æggeblommerne i. Pisk hviderne til skum. Bland de kogte grøntsager og sovs i risene og vend til sidst de stiftpiskede æggehvider i. Kom det i et smurt ovnfast fad. Drys med lidt rasp og kom smørklatter på. Sær fadet i ovnen ved 200 grader i 40-45 min. Serveres varm med en tomat- eller champignonsovs til eller blot med smeltet smør. Tips: I stedet for at servere sovs til gratinen kunne der serveres en tomatsalat med løg til |
|
Opskriften er vist 4411 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne