Hellefiskfilet med hvidvinssauce
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fisken dryppes med citron og trækker i 10 min. Fisken skæres i 3 - 4 stykker. Bacon skæres i tern og steges på panden, margarine tilsættes fiskefileterne og steges et par min. på hver side ved svag varme - de må ikke tage farve. Hvidvinen hældes over og fisken dampes 6-7 min. Fileterne tages op, drysses med salt og anrettes på et fad eller en tallerken. Fiskesuppen sies og kommes i en gryde. Maizenamel røres med vand og piskes i fiskesuppen, som varmes op. Gryden tages op og æggeblommerne piskes med fløde, blandingen hældes i saucen, smag til med salt, 1/3 af persillen hakkes og kommes i saucen. Saucen hældes over fiskefileterne og der pyntes med persille og citronbåde.
Der serveres kogte kartofler og evt. kogte grønne asparges til. |
|
Opskriften er vist 23873 gange,
og udskrevet 604 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Pagh - 2011-09-22 10:48:06 Fisken blev virkelig god, men saucen mislykkedes...der var næsten ikke mere vin tilbage, efter at fisken var dampet i den i 6 minutter! Mama4 - 2008-01-24 20:05:42 lækker ret! Tilføjede dog lidt ekstra krydderi i saucen og nogle friske champignoner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne