Lises venindekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Sandra Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker og æg til en luftig masse. Pisk vaniljesikker og kakao i sammen med det smeltede smør, som piskes i, i en tynd stråle. Bland mel og bagepulver og pisk det i massen skiftevis med mælken.
Bred dejen ud i en bradepande (ca. 28 x 38) belagt med bagepapir. Overtræk: Smelt smørret og opløs Nescaféen i det kogende vand. Rør kaffen i smørret sammen med kakao, vaniljesukker, kokos og flormelis. Overtrækkets konsistens skal være så flydende, at det kan bredes forsigtig ud over den ubagte dej, er det for tykt, skal man tilsætte lidt mere kogende vand. Bred det forsigtigt over dejen og stil kagen i ovnen på næstnederste rille ved 190 grader i 30 - 35 min. Nescafé kan undlades. Tips: Smager fantastisk. |
|
Opskriften er vist 7492 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Aysel - 2012-05-07 13:07:17 Den har jeg bagt en million gange til fødselsdage og andre gode lejligheder. Folk elsker den. Jeg tilføjer dog enten en god gang mørk hakket chokolade.. eller nougat stykker ovenpå dejen før den bages. Resten af nougaten smelter jeg med smøret, som er til overtræk ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne