Kylling i tomat-fløde sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Start med at stege kyllingefileterne på en mellemvarm pande. (De må ikke blive for sprøde, men skal dog steges til de er hvide indeni)
Imens, røres tomatpuréen sammen med fløden, krydderierne og presset hvidløg. Tilsæt lidt sukker, eller Beauvais ketchup, da tomatpuréen ellers bliver for syrlig i smagen. Spæd op med lidt mælk, hvis saucen virker for tyk (den skal være cremet) Skær kyllingerne i store mundrette stykker når de er stegt, og lig dem i et ildfast fad. Put derefter løg og cocktailpølser i, hæld saucen over, og slut af med let stegt bacon på toppen. Sættes i ovnen i ca 25-35 minutter på 200c. Imens koges risen efter anvisning på pakken. Server evt. med flutes. |
|
Opskriften er vist 39884 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Katja - 2011-05-07 13:14:09 Superlækker ret! Men jeg brunede bare kyllingefileeterne før jeg lagde dem i formen, ellers synes jeg de bliver lidt tørre! Katrine - 2010-02-02 12:34:34 En super opskrift hvis man får gæster, da det passer sig selv i ovnen. Har kun fået ros for den.. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne