Microbølge hævet hvedebrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mel og de øvrige ingredienser blandes sammen i en skål med en træske eller lign.
Del blandingen i to dele og ælt den til en ensartet dej i en foodprocessor – 15 sekunder for hver del. Sæt dejen, tildækket med plastik, i blandings skålen og sæt skålen i en microbølge ovn instillet til 10% (den laveste instilling) Tilslut strømmen for 3 minutter – afbryd strømmen for 3 minutter – tilslut strømmen for 3 minutter – afbryd strømmen for 6 minutter og dejen skulle nu være fædighævet til dobbelt storrelse på 15 minutter Dejen formes til franskbrød, der anbringes i en smurt rugbrødsform og sættes til efterhævning op til kanten af formen og med en lille hævning (kuppel) i midten Bag brødet på ovnens kombinations indstilling: kold start, 230 grader C. konvektion, 30% mikrobølge for 15 minutter Et franskbrød kan på denne maner bages på ca. 45 minutter Tips: Fremgangsmåden er den samme de fleste brøarter. Jeg beklage at mit skriftlige dansk er over årene gået i glemmebogen |
|
Opskriften er vist 3654 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne